Make-up van Korento

Make-up van Korento

Korento is een Make-up die je gezicht laat stralen, verzorgt en ervoor zorgt dat je gezicht niet afsluit. Daarbij is het uitsluitend een vegan product. Korento staat voor een hoge kwaliteit en wordt veelal gebruikt door make-up professionals.

Waarom Korento?

Dit Finse make-up merk wil laten zien dat natuurlijke make-up beter is dan synthetische make-up, niet alleen voor onze huid maar ook voor onze planeet. Het is namelijk volledig biologisch geworven en bevat alleen maar gerecycled materiaal. door te blijven vernieuwen. De make up van Korento voelt vederlicht aan op de huid en versmelt als het ware met de huid. De verzorgende ingrediënten zorgen er voor dat je huid zijdezacht aanvoelt. Je voelt je letterlijk en figuurlijk een natural beauty, wanneer je gebruik maakt van deze top Make-Up.

 

Wat doet het voor mijn gezicht?

Door onder andere hun hoge kwaliteit plantaardige oliën, voedt je je huid ermee, die behoud zijn energie en veerkracht. Bijna al hun producten bevatten ook Berry Active complex, dit is een samenstelling van verschillende bessen die bom vol vitamines en minerale bevatten voor je huid. Kort om geweldig voor je huid geweldig voor jou!


[SLGF id=31

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven