Korento

Korento make-up blush

De libel is het signature logo van Korento, dit staat voor reinheid,en zuiverheid. Het symbool staat voor welvaart, kracht, verandering en wijsheid.

Dit is waar Korento voor staat, zuivere producten die de huid niet verstoppen maar, daadwerkelijk verschil maken. Dit is wat wij als specialiste natuurlijk ook willen, om zo de huid er het mooiste eruit te laten springen.

Daarbij kijkt Korento niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst. Dit doordat alles gerecycled is en milieuvriendelijk is verkregen. Ze zijn daarom ook ECO gecertificeerd, maar ook gecertificeerd op organisch gebied met het ‘Zero Plastic’- en ‘Zero Waste’-keurmerk. Buiten dit alles zijn alle ingrediënten én producten proefdiervrij getest.

Naast al deze keurmerken bevat Korento ook allemaal het Berry Active Complex, dit is hun eigen mengsel van vitamines, antioxidanten. Hierbij hebben ze gekozen voor de bessen die het beste voor de huid zijn. De bessen zorgen voor antibacterieel, anti-inflammatoir, anti-ageing, afname gevoelige huid, verbetering collageen vezels. Al met al allemaal positief voor je huid.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven